BioBizz – Leaf Coat (500ml)

70,00kn

SKU: BIZZ16 Kategorije: , , Brand: .

Opis

BioBizz – Leaf Coat (500ml)

BioBizz – Leaf Coat (500ml) –  je gotov proizvod koji jača i štiti biljke od neželjenih insekata i štetnih gljivica. Izrađen od prirodnog lateksa koji je izvorno razvijen kako bi se spriječlio isparavanje, stvara propusnu, samo-razgradivu barijeru na lisću koja  dopušta propusnost zraka i svjetla.

BioBizz – Leaf Coat (500ml) – kako se koristi:

Nema potrebe miješati s Leaf-Coat vodom – jednostavno raspršite po lišću. Raspšite po lišću  i cvijeću u potpunosti, i ponovite  dva puta tjedno, najkasnije  do dva tjedna prije kraja razdoblja cvatnje. U roku od nekoliko sati primjene, na lisću se oblikuje vrlo tanki elastični sloj – debljine 1,5 mikrona. Njegov blagotvorni učinak traje do dva tjedna dok ga  prirodno ne razgradi umjetna ili sunčeva svjetlost.

Zašto Leaf-Coat nudi bolju zaštitu u svim uvjetima:
Ako atmosfera postane previše vruća i vlažna (iznad 28 ° C), Leaf Coat ™ pomaže pri sprečavanju gubitka prevelike količine vode kroz isparavanje. Istodobno, prirodni sloj lkoji se oblikuje oko lišća, pomaže da lišće diše i zaustavlja ga od ‘znojenja’. Zatim, kada temperatura padne, kao u zimskim mjesecima, Leaf Coat ™ štiti od hladnoće pomažući održavanju temperature listova.

Kao ekološki prihvatljiva alternativa pesticidima, Leaf Coat ™ ne bi mogao biti prikladniji ili sigurniji za upotrebu. Smanjuje  potrebu za korištenjem pesticida  i na taj način također štedi novac. I za razliku od sintetičkih i otrovnih proizvoda, ima ugodan miris i ne iritira. Budući da ga lišće ne absorbira odlikuje ga i svojstvo da ne utječe na misris i okus ploda.

CERTIFICATIONS

  • Control Union Certified EU
  • Point Vert